Even voorstellen! Maak kennis met onze nieuwe projectmanager Rik Schobben

Dit is Rik Schobben, 38 jaar, wonend in Oirschot en projectmanager bij Pro-FA. Zijn achtergrond ligt in de elektrotechniek, waarin hij aan de TU/e zijn opleiding heeft afgerond met een master in de regeltechniek. Inmiddels is hij al meer dan tien jaar werkzaam als projectmanager. Hij heeft gewerkt in de infratechniek en de verlichtingsbranche. ‘Mijn interesse ligt bij het opereren op het snijvlak van techniek en organisatie. Ik zoek graag de dynamiek op door korte communicatielijnen met de klant te houden’, legt hij uit.

Hoe Rik bij Pro-Fa is beland? ‘De laatste jaren kwam ik steeds meer in contact met bedrijven in de industrie, waarbij ik ook kennismaakte met industriële automatisering. Ik werd hier enthousiast van en bleef deze techniek graag opzoeken, ik kwam daardoor toevalligerwijs in contact met Pro-Fa.’ Na goede gesprekken met onder andere Christ en Max kon hij in juni aan de slag met zijn nieuwe job.

Momenteel is Rik bezig met projecten voor meerdere grote klanten in de Food en Chemie. ‘Mijn taak is om aanspreekpunt te zijn voor de klant, het project organisatorisch en administratief onder controle te houden, en intern de voortgang af te stemmen met ons eigen team.’ Het werken aan meerdere projecten en dit goed organiseren vindt hij erg interessant: ‘Hoe meer dynamiek, hoe leuker het wordt!’ De dynamiek is tevens iets dat Rik binnen Pro-Fa heel erg waardeert. Dit uit zich in een enthousiast team dat altijd bereid is een stapje extra te zetten om een klant zo goed mogelijk te kunnen te helpen. ‘Ik geniet er nu al van om van waarde te zijn voor klanten en collega’s en kijk enorm uit naar de mooie uitdagingen en projecten die nog gaan komen in de toekomst!’.

Bedankt voor je inzet en enthousiasme tot nu toe Rik, we zijn blij dat je onderdeel bent van ons team!