Onze oplossingen

Met de oplossingen van Pro-Fa Automation kunt u concurrerend blijven produceren in de Benelux. We verbeteren uw bedrijfsvoeringen geven u een beter inzicht in uw processen, kostprijs en performance. Onze klanten leggen u graag uit hoe we dat doen.

MES

Wij hebben ruime ervaring in het opzetten van Manufacturing Execution Systemen. Belangrijk hierin is de bepaling van de scope van een MES. Wij houden van korte doorlooptijden en een duidelijke fasering daarbij benutten we het voortschrijdend inzicht dat altijd aanwezig is. MES systemen zijn maatwerk qua aanpak maar dat doen wij wel graag met standaard software. Wij maken hiervoor gebruik van Wonderware software.

OEE

OEE zien we als een onderdeel van een MES-oplossing. Het is het beginpunt van een totale MES-oplossing. Onze OEE-oplossingen zijn schaalbaar. Van een tijdelijke mobiele OEE-oplossing tot een op werkorder en machine-integratie gebaseerde OEE-oplossing.

Energiemanagement

Maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid vragen om energiemanagement. Pro-Fa Automation zet energiemanagementsystemen op en maakt zo inzichtelijk waar en waarom er energie wordt verbruikt. Zo weet u ook gelijk wat het energiecomponent in de kostprijs van uw product is.

MIS

Producenten werken de laatste jaren steeds meer met hun data. Met een MIS krijgt u relevante informatie uit de verschillende data in uw MES- en OEE-systemen. Pro-Fa Automation werkt veel met bijvoorbeeld Wonderware Intelligence. Hiermee kunt u bijna real-time uw KPI’s monitoren en deze koppelen aan de productiedatabases.

Serialisatie

Met onze eigen Wonderware-opzet realiseren we een serialisatie-softwareoplossing. Hiermee geven we producten en hun verpakkingen unieke coderingen, zodat ze volledig traceerbaar zijn. In de melkindustrie heeft Pro-Fa Automation al verschillende serialisatie-projecten begeleid.
 

Uitgebreide systeemkennis

De systeem- en softwarekennis van onze engineers is zeer uitgebreid. Zo werken we bijvoorbeeld met:

aveva certified partner pro-fa automation

SCADA en PLC

Bedrijven met een SCADA-systeem en PLC geven we continu overzicht en inzicht in hun productieproces. Dit doen we met onze eigen bibliotheekopzet met een High Performance HMI-opzet voor Wonderware en Siemens. Hiermee hebben we snel een gestandaardiseerde oplossing.

Benieuwd naar onze kennis en ervaring met uw industriële automatisering?

Bel met Christ Oomen op +316-42135469 of stuur hem een bericht.