medewerkers pro-fa in overleg

Onze werkwijze

Pro-Fa Automation is een no-nonsense industrieel automatiseerder. Sinds de start in 2006 doen wij projecten op het gebied van MES, SCADA en PLC’s. Wij werken gestructureerd, doen wat we beloven én we hebben plezier in ons werk. Samen met onze klanten gaan we voor overzichtelijke projecten die voor beide partijen aantrekkelijk zijn.

Samen problemen oplossen

Onze oplossingen zorgen ervoor dat onze klanten concurrerend blijven produceren in de Benelux. Die oplossingen creëren we samen. We beginnen daarom altijd met workshops. Hierbij betrekken we verschillende disciplines uit de organisatie; van de voorman op de werkvloer, tot de manager op kantoor. Op deze manier komen de problemen en verbeterpunten binnen een organisatie boven tafel en zo komen we tot een geïntegreerde oplossing. Een oplossing die zorgt voor een efficiënter productieproces op de werkvloer met goede managementinformatie.
team profa

“Bij Pro-Fa Automation begrijpen ze hoe industriële processen werken. Je kunt daardoor sneller in detail treden en uiteindelijk sneller automatiseren.” – Ruud van den Doel – CEO Produlab Pharma

Het productieproces verbeteren

Pro-Fa Automation automatiseert de verbinding tussen kantoor en productie. Productieorders kunnen zo real-time gevolgd worden in het productieproces. Met Manufacturing Execution Systemen borgen we de traceerbaarheid van productieorders en maken we de productiekosten inzichtelijk. Dit is de basis voor het verbeteren van de efficiëntie en effectiviteit van het productieproces. Bovendien resulteert het in een vermindering van de grondstof- en energiekosten.
ISA

Ruime kennis en ervaring

Onze engineers en consultants hebben ruime kennis en ervaring binnen de productie- en procesautomatisering. Maar bijvoorbeeld ook van de standaarden in de industrie, zoals GAMP en ISA. We werken voor multinationals, het mkb en nutsbedrijven in verschillende industrieën.

Good Automated Manufacturing Practice

In al onze projecten gebruiken we de uitgangspunten van GAMP. Zo creëren we een logische opzet van het project en zorgen we voor een goede samenwerking met onze opdrachtgevers. Met uiteraard het gewenste eindresultaat!

Daarnaast werken we conform ons kwaliteitshandboek. U kunt ons bellen voor een afspraak om ons kwaliteitsbeleid in te zien.

Benieuwd hoe u met Pro-Fa Automation concurrerend kunt blijven produceren?

Bel met Max van Etten op +316-20447431 of stuur hem een bericht.

profielfoto max van etten