Chantal is 36 jaar oud en samen met dochter Alicia van bijna vier woonachtig in Zwolle. Sinds mei 2020 werkt ze als assistent controller bij Unica.

Toen de voorgangster stopte met haar werkzaamheden werd Chantal naar voren geschoven om deze over te nemen. Deze functie kon ‘intern’ vervuld worden, want Pro-Fa is een aantal jaren geleden overgenomen door Unica. 

“Als assistent controller houd ik me bij Pro-Fa bezig met de dagelijkse gang van zaken op administratief/financieel gebied,” vertelt Chantal. “Daarbuiten ondersteun ik binnen Unica nog bij de implementatie van Microsoft Dynamics, en voor 2 andere bedrijven die Unica kortgeleden overgenomen heeft, houd ik me bezig met de financiële maandrapportages. Daar ondersteun ik in het proces om deze administraties om te zetten naar de rapportage richtlijnen die Unica hanteert.”

Kortom: een veelzijdige job waarin ze zich niet hoeft te vervelen.

Wat Chantal het allerleukst vindt aan haar functie, is de flexibiliteit die haar op dit moment geboden wordt om de nieuwe bedrijven mee te nemen in de Unica-rapportage. Ze licht toe: “Hierdoor leer ik veel leuke nieuwe collega’s kennen en natuurlijk de bedrijven waar veel diversiteit in zit. Ik heb snel inzicht in hoe administratieve processen lopen en dat werkt in mijn voordeel.”

Ze vervolgt: “Vanzelfsprekend ligt m’n hart in de cijfers, rapportages opmaken en hiermee de betrokkenen van informatie voorzien. Daarnaast houd ik van de adviserende rol die ik heb om te zorgen voor een betrouwbare financiële administratie, zodat men de onderneming succesvol draaiende kan houden. Dát is wat ik het liefst doe.” 

Chantal, bedankt voor je inzet tot nu toe en wij hopen je nog lang bij ons te houden!