De 26-jarige Niels van den Langenberg uit Veldhoven, behaalde in 2020 zijn hbo-diploma in Mechatronica aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Nu is hij bij ons aan de slag als Junior Software Engineer!

Door zijn brede opleiding had Niels nog geen specifieke specialisatie, maar hij merkte wel dat hij veel affiniteit heeft met software en het leuk vindt om een project te mogen doen waar een goede uitdaging inzit. Precies daarom krijgt hij de ruimte om aan verschillende complexe software projecten te werken. Niels heeft in enkele maanden tijd al kennis gemaakt met PLC, SCADA, HMI en database projecten. Zijn laatste project was de inrichting van een machine waarin een PLC komt met een bijbehorend Touch Panel. Iets wat hem goed ligt, aldus Niels: “Door de projecten die ik momenteel al heb mogen doen bij Pro-Fa, ben ik erachter gekomen welk soort werkzaamheden het best bij mij passen.”

Wat Niels zo leuk vindt aan Pro-Fa, is dat hij al snel een volledig project mocht doen, waarbij ook klantcontact komt kijken. “Ik mocht meteen mee naar een klant voor de inbedrijfstelling, dat was leuk en leerzaam,” vertelt hij. “Ook vind ik het fijn dat ik binnen Pro-Fa bij iedereen terecht kan met vragen en dat iedereen bereid is om mij te helpen of om even te sparren.”

Niels, van harte welkom in ons team. We wensen jou ontzettend veel plezier en succes bij Pro-Fa!