Konings Breda (voorheen Hero productielocatie Breda) is haar productiecapaciteit fors aan het verhogen. Er wordt een nieuwe verpakkingslijn geplaatst en de procesinstallatie wordt fors gewijzigd. Pro-Fa is geselecteerd om een nieuwe SCADA-opzet te realiseren met Wonderware System Platform voor de blending van fruitsappen en de communicatie met de verschillende productielijnen.

Het project heeft de volgende doelstellingen:

  • Uitbreiding procesinstallatie conform nieuwe P&ID’s
  • Opzet nieuwe werkmethode keukenbereiding
  • Uitfasering verouderde productieautomatisering

Daarnaast wordt er een koppeling gerealiseerd met het Navision ERP systeem. Productieorders uit Navision zijn beschikbaar binnen Wonderware. Productie resultaten, verbruiken en gebruikte grondstoffen worden geregistreerd in de productie database. Deze gegevens worden daarna weer teruggestuurd naar Navision.