Eenmalig hebben we de spotlights op onszelf gericht, maar we hadden dan ook iets te vieren. Kasteel Maurick in Vught was op dinsdagmiddag 1 november tot de laatste stoel bezet en dat alleen al was een prachtig verjaardagscadeau. Christ Oomen liep langs de mijlpalen van de voorbije 10 jaar. Aansluitend verzorgde Eric van Nispen van Wonderware Benelux een presentatie waarbij hij actuele topics aansneed zoals de noodzaak van Cyber Security in de industriële productieomgeving en het grote voordeel van Prometheus als universele ontwikkeltaal. Jan Veenendaal van Light Weight Containers verhaalde in een duopresentatie met Jan de Haan hoe hij de samenwerking met Pro-Fa ervaart bij implementatieprojecten. Voor de pauze nam Mark Satink de bezoekers nog mee in heden en verleden waarbij hij inzoomde op Industry 4.0 en na de pauze was het podium voor futurist Richard van Hooijdonk. Die blikte interactief vooruit op de toekomst. Hij gaf de toehoorders de nodige stof tot nadenken. Tijden veranderen en dat vraagt om visie, realiteitszin en innovatiekracht. Wij zijn ervan overtuigd dat we alles in huis hebben om samen met onze relaties nog vele jubilea te mogen vieren.