Hoge kwaliteit tegen lage kosten

Farm Dairy produceert dagverse zuivelproducten onder private label. Dit doen ze vanuit hun fabriek in Lelystad. Daar produceren ze diverse melk-, yoghurt- en vlaproducten voor verschillende doelgroepen. Farm Dairy onderscheidt zich door een constante hoge kwaliteit van de producten tegen lage kosten.

Totaaloplossing

Michael Sterenberg, financial controller bij Farm Dairy:

“Pro-Fa Automation kwam met een totaaloplossing voor knelpunten in het productieproces. Ze hebben niet alleen de track & trace ingericht. Met hun kennis hebben ze ook andere processen geautomatiseerd en geoptimaliseerd. Zo hebben ze koppelingen gelegd met diverse hard- en software. Een productieorder komt nu, vanuit het planningsprogramma, direct in het MES aan de productielijn beschikbaar. De gerealiseerde productie wordt teruggeschreven naar het ERP-systeem. En de houdbaarheidsdata komen van daaruit weer bij de juiste printers.”

Farm Dairy en Pro-Fa Automation

Farm Dairy en Pro-Fa Automation zijn geen onbekenden van elkaar. Het begon ooit met het inrichten van een track & trace in Wonderware. De samenwerking beviel zo goed dat er al snel meer projecten volgden. Bijvoorbeeld het vastleggen van productgerelateerde kwaliteitsdata, OEE-registratie en SSCC-labeling.

Intensieve samenwerking

“Pro-Fa Automation werkt met een vaste structuur. Zo wordt geen detail over het hoofd gezien. Na de oplevering van een project zijn er nog wel eens specifieke uitdagingen. Deze lost Pro-Fa Automation altijd snel op. Wij zijn dan ook zeer tevreden over Pro-Fa Automation en hun werkwijze. Het is fijn samenwerken met een enthousiast team dat met veel plezier een uitdaging aangaat. Ze zijn daadkrachtig, pragmatisch én ze komen hun afspraken na!”